Sala  de sport “Vointa” este situată în  Mun. Satu Mare, str Stefan cel Mare nr. 18. Imobilul  a fost reamenjat in anul 2014, are o suprafata construita de 525mp fiind dispusa pe doua nivele  parter si mansarda  avand o suprafata utila de 409 mp.

Imobilul  are   trei sali distincte una la parter si doua la mansarda dotate cu vestiare si dusuri, wc  atat la parter cat si la mansarda

Sala este dotata cu sauna , internet Wi-Fi gratuit, dulapuri individuale  pentru obiecte de valoare.

Sala este dotata cu sistem de supraveghere video pentru exterior.

Confortul termic al clientilor este asigurat de sistemul de incalzire in pardoseala si radiatoare .  Activitatea  se desfasoara fara intrerupere din anul 2014 si este supravegheata de antrenori de specialitate cu atestat.

In cele trei sali  se  găseșc o gamă variată de aparate, de la gantere şi prese,  banci de culturism până la benzi de alergat şi biciclete eliptice, steppere, aparate multifunționale și diverse accesorii, astfel încât să puteţi beneficia de un antrenament complet în fiecare zi. Deasemenea  se pot  face antrenamente pentru sporturi de contact Box, Kickboxing etc. deoarece sala este dotata cu  un ring de box. si saci pentru antrenament.

Toate  antrenamentele se fac sub supravegherea si indrumarea antrenorilor de specialitate.

Programul de functionare

Luni –Vineri 08,00 – 20,00

Persoana de contact ;Ioan Barsan – instructor sportive tel. 0743396607

In atentia societatilor comerciale:

Includeti  abonamentul de fitness in beneficiile extra salariale ale angajatilor dvs. pentru a le creste nivelul de satisfactie si productivitate

In data de 12 ianuarie 2023, în Monitorul Oficial s-a publicat Legea nr. 34/ 2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

Legea reglementează regimul fiscal aplicabil contravalorii abonamentelor pentru utilizarea facilităţilor sportive, în vederea practicării sportului şi educaţiei fizice cu scop de întreținere, profilactic sau terapeutic, în limita echivalentului în RON a sumei de 400 EUR anual, pentru fiecare angajat.

Contravaloarea abonamentelor sportive, suportate de angajatori pentru angajații proprii, poate fi

luată în considerare la stabilirea pachetului de beneficii extra salariale acordate angajatului, care

nu sunt supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale, și care cumulat, nu trebuie să

depășească 33% din salariul de baza.

Mentionam  societatea noastra are in obiectul de activitate codurile CAEN  necesare   pentru operatorii care pot  elibera abonamente in conditiile specificate de lege.